Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Anwar Ibrahim on Youtube

Skandal Zon Bebas Cukai Pelabuhan Klang

Jom selamatkan Negara kita.

Isu HINDRAF. Elakkan isu perkauman. Kita sama-sama rakyat Malaysia.

Ibrahim VS Malaysian Judiciary System

Dato Seri Anwar Ibrahim berkempen untuk Wee Chee Keong di Parlimen Wangsa Maju pada 28/2/08

Kempen Pilihanraya Umum ke-12 di Lembah Pantai (P121)

DEB dah lama dah para pemimpin umno gunakan sebagai alasan diorang jadi kaya raya. Jangan kata tak betul pula. So, ni alternatif kepada DEB. Agenda Ekonomi Malaysia, AEM.

Pak Lah commenting on calls for his resignation.

UMNO dah makin tenat dan huru-hara dah. Apakah kesudahannya dalam 12 bulan ke hadapan?

Persatuan Cina memberikan sokongan kepada kerajaan Barisan Rakyat di 5 negeri.

Kejatuhan BN sudah bermula. Jangan kita biarkan peluang ini terlepas. Jom sama-sama tukar kereta baru.

Alamak, wakil Sri Gading Melalut-lalut plak


Haji Hadi Jawab ZAM isu Bahasa

Haji Hadi Awang Jawab Isu Bahasa Inggeris. Apa jawapan BN?

Haji Hadi Awang Jawab Isu Tuhan Samseng. BN tak tau nak jawab apa lagi lepas ni.

Ucapan Tan Sri Khalid, MB baru Selangor sekarang ini.

Sedikit ucapan ringkas kepada hadirin selepas berjaya nafikan majoriti 2/3 BN oleh DS Anwar Ibrahim

Kepada semua pengunjung, banyak2 terima kasih diucapkan.
File-file baru akan ditambah dari semasa ke semasa.
InsyaAllah dalam masa terdekat ni. Sila lawat selalu yer..

1. Konspirasi Politik Peringkat Tertinggi Jatuhkan Anwar

2. Laungan Reformasi 1998

3. Suara Reformasi Bergema 1

4. Suara Reformasi Bergema 2

5. Suara Reformasi Bergema 3

6. Hadi Awang - Isu Bahasa

7. Hadi Awang - Isu Tuhan Samseng

8.

Kalau ada video reformasi atau BA yang berkaitan dan nak dikongsikan di sini, sila tinggalkan link di ruangan komen ok :)

Sudi2lah Masukkan emel di bawah yer..supaya takder post yang anda miss. Salam Reformasi!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Kenapa negara kita bankrap?

Serahkan memorendum kepada Yg Di Pertuan Agong

Perarakan aman BERSIH akan kekal dalam lipatan sejarah...Kuasa rakyat kuasa keramat

Mari kita sama-sama ubah sebab dah semakin parah...dan ubah demi maruah

Kalaulah pilihanraya umum 8 haribulan mac 2008 lepas BA menang, mesti harga minyak sekarang ni dah turun. Tp takpa, masih belum terlambat....

Bezanya antara pemimpin yang tahu ekonomi dengan yang tak tahu ekonomi. Dato Seri Anwar sbg seorang ahli ekonomi yang hebat menyatakan bahawa harga minyak di Malaysia boleh diturunkan sebab Malaysia negara Petroleum Net Exporter. Bukan net importer. Tapi Najib kata nanti negara bankrap. Ker dia yang bankrap kalau harga petrol turun?

Teruskan semangat juang Reformasi yang sudah dimulakan. Jangan berhenti sama sekali.

Reformasi akan diteruskan oleh pendukung setia perubahan ke arah Malaysia baru...

Suara Reformasi 1998 siri 1. Ucapan ni memang membakar semangat reformasi.

Dalam mendukung seruan dan semangat reformasi, blog ini disediakan untuk mengumpul dan menyediakan link-link download video ceramah Dato Seri Anwar Ibrahim pelopor Reformasi di Malaysia dan video-video reformasi yang lainnya.

Terima kasih atas sokongan,
Wassalam.

Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore