Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search


Semangat sungguh nampaknya pakcik kita ni berkempen. Katanya dah 20,000 sokongan dia dapat. Dia sendiri yang umum. Bukan orang lain. Kesiannya. Hehe. Pakcik ni muda beberapa tahun dari DS Anwar, tapi nampak macam jauh lebih tua. Tapi takpalah, sebab diorang dua2 pun orang panggil 'Datuk', maknanya sama-sama dah tualah tu. Cuma bezanya, yang 'Datuk' sorang ada 'Seri' dan yang sorang ni xda seri. Xda seri langsung. Hehe


Hari tu dia ramal kejayaan untuk BN sebab dapat no 3 dalam cabutan. Amboi, dah pandai feng shui gak yer. Apapun, harap-harap tak hilang duit pertaruhan. Tapi satu permintaan hamba, tolong jangan kecoh sangat kat tv tu k. Maklumlah, tak pernah masuk tv. Masuk2 lak lawan org kuat, so jadi hero la kan. Hehe. Selamat kempen!


'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!

Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..



Aduh…malunya orang kampung halau…Ingat PR saja tak suka kat kami…Orang kampung pun meluat…Malu…Malu…Malu…makkkkkkk……abahhhhhhh….abang jeb…..Ish…dah la tadi tak sempat nk lunch…kena jaga jeb pulaAbang jeb nih…dh orang tak suka..gatal2 datang…
Kes berat nih di pmtg pauh untuk kalahkan anwar…takkan nk suruh si sesumpah pulak bersumpah dia kena liwat?hehehe
Cabooottttt…………..mungkin nk pekena nasi kandar plak…hehehe
Lepas salam…nk kena blah ni….hehehe
Alahai Jeb
Kami Mahu UMNO keluar dari kampung kami

Untuk mengetahui cerita sebenar, lawat RencanaRakyat.blogspot.com

'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!

Pelajari 150 rahsia silap mata
Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

InsyaAllah DSAI akan bersumpah dalam masa terdekat ni. Jangan ingat Saiful Bukhari seorang je yang berani bersumpah.


Tapi bukan sumpah main-main. Sumpah sebagai ahli parlimen Malaysia....

Sumpah Menuju ke Putrajaya....InsyaAllah...

'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!

Pelajari 150 rahsia silap mata
Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

One Nation One Hope....



'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!

Pelajari 150 rahsia silap mata

Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Sapa yang bangang dan tak bermaruah? Jawabnya, para penyokong2 Barisan Nasional. Lebih spesifik lagi para penyokong UMNO.

Ni dah kira fakta ni. Eh jangan marah dulu bagi para pengunjung yang menyokong BN. Jangan emo awal sangat. Tengok dulu gambar di bawah kalau nk bukti.

Ni orang yang sanggup buat macam ni kat khalayak ramai ada maruah ke ni? Buat malu orang Islam je!


Mungkin memang betul parti UMNO banyak disokong oleh golongan Mat rempit sebab bos diorang ialah si KJ. Sebab setahu aku mat rempit je yang biasa buat macam gambar kat bawah ni. Maklumlah, akhlak rendah dan tak tahu malu.

Hishammuddin kata para penyokong BN baik2 belaka. Mungkin aksi ini masih dianggap baik dalam BN kerana akhlak dah parah sangat. Rating diorang untuk 'baik' jauh lebih rendah daripada yang biasa.



'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!

Pelajari 150 rahsia silap mata
Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore