Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Kuala Lumpur, Aug 28 (IANS) Speculation over the future of Malaysia’s Abdullah Ahmed Badawi’s government mounted Thursday as controversial opposition leader Anwar Ibrahim returned to parliament after a decade. Ibrahim, who was elected to parliament in a by-election Tuesday, was sworn in Thursday, triggering debate in the media and political circles over how he would face the sodmomy charge against him and whether he would be able to carry out his threat to remove the government by mid-September through defections in the ruling Barisan Nasional (BN).

In a commentary appearing in The Star newspaper Thursday, Karin Raslan said: “Anwar - whatever we think of him and many of us are deeply sceptical - is looking more and more like our future prime minister.”

Badawi has sought to play down Ibrahim’s victory and the BN’s defeat in the by-election in Permatang Pauh, a tiny constituency in Penang state.

He did not see the defeat as “an emerging trend” or that the political crisis was “at worrying level”, The Star newspaper said Thursday.

“We can still continue with the government. We are aware of the mandate given to us and we will work hard to deliver,” he said in Johor Baru.

Badawi’s predecessor, long-time prime minister Mahathir Mohamad, has paid a grudging tribute to Ibrahim, whom he had sacked as deputy prime minster and finance minister 10 years ago following charges of sodomy and corruption.

Ibrahim could “convince even the devil to follow him”, he said.

Mahathir predicted that once back in parliament, Ibrahim would make “life very difficult” for Badawi.

“I don’t think Abdullah is a match for Anwar. He is going to raise all kinds of issues and questions and will demand and pressure the prime minister for answers. It is going to be a tough time for Barisan,” said Mahathir, a known critic of both Ibrahim and Badawi.

Mahathir, however, felt that Ibrahim would not get 30 MPs to switch sides to form the government. Ibrahim might think he could “buy” the MPs but it would be impossible for him to “outbid the other bidders who have more money”, he said.

-www.thaindian.com

Mahu duit daripada Google? Perhatikan bagaimana pendapatan dari adsense meningkat sedikit demi sedikit dari cuma $0.71 sebulan menjadi $1,243.17 sebulan. Sedikit demi sedikit akhirnya maintain beribu ringgit pendapatan sebulan. Mahu tahu rahsianya? Teknik ini telah dibukukan. Sila dapatkannya sebelum harga dinaikkan. Beli di sini.

Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Hakikatnya....siapa yang kubur siapa sekarang? Khairy dah cuak. Dia dah start sorokkan 'reta' dia. Takut2 Anwar sempat jadi pi em.

Mahu duit daripada Google? Perhatikan bagaimana pendapatan dari adsense meningkat sedikit demi sedikit dari cuma $0.71 sebulan menjadi $1,243.17 sebulan. Sedikit demi sedikit akhirnya maintain beribu ringgit pendapatan sebulan. Mahu tahu rahsianya? Teknik ini telah dibukukan. Sila dapatkannya sebelum harga dinaikkan. Beli di sini.

Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

PROSES pengundi pilihan raya kecil Permatang Pauh telah pun selesai. Kesemua 25 pusat mengundi telah ditutup jam 5:00 petang tadi. Para analisa kedua pihak kini sedang sibuk membuat pengira undi masing-masing berdasarkan kepada pengamatan dan tip pengundi yang masuk ke bangsal panas masing-masing.

Berdasarkan itu, gambaran awal siapa yang menang sudah diketahui. Mereka yang merasa menang sudah pasti jadi lebih bersemangat untuk menunggu pengumuman rasmi yang dijangka dibuat menjelang jam 8:30 malam nanti.

Perangkaan rasmi jumlah keluar mengundi belum diketahui, namun menurut maklumat dalaman kedua pihak jumlah yang keluar mengundi sekitar 80% - 85%. Ini menempati jangkaan awal saya yang meletakkan peratus keluar mengundi sekitar 85%.

Berdasarkan perangkaan tadi, nampaknya seperti diramal calon PKR, Anwar Ibrahim dijangka diumumkan sebagai pemenang dengan majoriti tidak melebihi 15,000 undi.

Dari maklumat bebas pula diperoelhi menjangka majoriti bakal diraih Anwar sekitar 8,000 hingga 10,000. Angka itu tidak mencapai sasaran pihak PKR yang mensasarkan majoriti sehingga melebihi 15,000 undi.

Sementara para menteri yang datang untuk meninjau dan memberi sokongan moral kepada calon BN, Ariff Shah Omar Shah dilaporkan telah mula meninggalkan kawasan Permatang Pauh sejak jam 3:00 petang lagi.

Mungkin mereka sudah merasakan calon mereka tidak ada harapan untuk menang menyebabkan masing-masing mengambil keputusan untuk balik awal bagi mengelakkan kesesakan di Permatang Pauh. Koleksi Software klik sini

Sumber: http://msomelayu.blogspot.com/
Mahu duit daripada Google? Perhatikan bagaimana pendapatan dari adsense meningkat sedikit demi sedikit dari cuma $0.71 sebulan menjadi $1,243.17 sebulan. Sedikit demi sedikit akhirnya maintain beribu ringgit pendapatan sebulan. Mahu tahu rahsianya? Teknik ini telah dibukukan. Sila dapatkannya sebelum harga dinaikkan. Beli di sini.


Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Saya sebenarnya simpati dengan Ezam. Dia mungkin terdesak dan tersepit sekarang ni. Antara nak menunjukkan kesetiaannya dengan BN dan malu dengan perbuatannya menyerang pemimpin BN selama ni.

Terbaru Ezam mengajak rakan-rakan ahli PAS berfikir dan mengenang kembali apa yang telah dibuat oleh DS Anwar Ibrahim kepada PAS ketika beliau di dalam BN dahulu. Kata Ezam, DS Anwar telah menyerang PAS bertubi-tubi tetapi kini meminta pertolongan daripada PAS.

Ezam meminta PAS jangan mudah tertipu dengan DSAI. DSAI dahulu katanya pernah menggelarkan PAS sebagai pelaku sarkas? Saya tak ingat sangat ungkapan ezam tadi kat tv3 tadi.

Tapi sebelum ezam menyuruh ahli-ahli PAS berfikir, baiklah kita ingatkan beliau bahawa maaf memaafkan itu perlu. Tak perlulah nak ungkit benda-benda yang lepas tu kalau ahli dan pemimpin PAS sudah lama memaafkan DS Anwar.

Lagi satu, Ezam pun patut ingat kembali segala maki hamun, cercaan, kutukan dan laporan polis yang pernah dibuatnya terhadap pemimpin UMNO dahulu. Mulutnya juga pernah berbuih-buih mencaci parti UMNO.

Jadi apakah yang lebih utama sekarang untuk Ezam? Menyuruh ahli PAS berfikir dan mempersoalkan DSAI suatu ketika dahulu dan sekarang ataupun mempersoalkan segala kutukan dan makiannya kepada pemimpin dan parti UMNO dahulu dan sekarang? Mana-manalah. Tabik kepada Ezam kerana keluar tv3 setiap hari!!!

Mahu duit daripada Google? Perhatikan bagaimana pendapatan dari adsense meningkat sedikit demi sedikit dari cuma $0.71 sebulan menjadi $1,243.17 sebulan. Sedikit demi sedikit akhirnya maintain beribu ringgit pendapatan sebulan. Mahu tahu rahsianya? Teknik ini telah dibukukan. Sila dapatkannya sebelum harga dinaikkan. Beli di sini.

Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Tinggal beberapa jam lagi sebelum waktu membuang undi parlimen P44 Permatang Pauh. Macam-macam cara kempen yang kita boleh nampak setakat ni. Tapi pendekatan kempen yang paling popular ialah menyerang dan mengaibkan peribadi. Untuk berlaku adil, sebenarnya pendekatan tu berlaku di kedua-dua belah pihak.

Tapi yang paling teruk adalah daripada pihak BN la. Bukan apa, kalau PR buat serangan peribadi pun yang akan dengar penduduk-penduduk kat sana je waktu ceramah tu. Tapi kalau BN yang buat, TV3(pembodek hebat) dan tv1(memang kerja diorang) akan tayang dan ulang banyak kali untuk tontonan 1 Malaysia.

Tengah hari tadi sy tonton berita jam 1 NTV7. Liputan beritanya agak adil dan meliputi kedua2 belah pihak. Termasuk berita imam masjid WP yang buat pendedahan diarahkan pergi ke sumpah Saiful hari tu pun ada liputan. Siap dengan kenyataan beliau lagi. Bagus jugakla NTV7 ni.

Tapi setengah jam lepas tu kat buletin 1.30, yang ada hanyalah kutukan dan makian yang kata PKR dan PR ni teruk dan ganas. Lepas tu, jangan haraplah nak tengok dari PR untuk jawab. DS Anwar tak dapat bagi kenyataan balas. Yang ada hanyalah perut calon yang satu lagi beserta sengih sumbingnya sahaja. Yang tu tiap kali berita kita boleh nampak.

Tapi takpalah, besoklah hari penentuan. Kita nak tengok berapa besar majoriti yang DSAI akan menang. Calon AKIM tu harap-haraplah tak mengganggu undi sangat. Dapat 100 je cukup ler.

Mahu duit dari Google? Perhatikan bagaimana pendapatan daripada program google adsense meningkat sedikit demi sedikit daripada cuma $0.71 sebulan menjadi $1,243.17 sebulan. Sedikit demi sedikit akhirnya maintain beribu ringgit pendapatan sebulan. Mahu tahu rahsianya? Teknik ini telah dibukukan untuk kita contohi dan pelajari. Sila dapatkannya sebelum harga dinaikkan. Beli sekarang di sini.


Pelajari 150 rahsia silap mata
Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore