Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

PROSES pengundi pilihan raya kecil Permatang Pauh telah pun selesai. Kesemua 25 pusat mengundi telah ditutup jam 5:00 petang tadi. Para analisa kedua pihak kini sedang sibuk membuat pengira undi masing-masing berdasarkan kepada pengamatan dan tip pengundi yang masuk ke bangsal panas masing-masing.

Berdasarkan itu, gambaran awal siapa yang menang sudah diketahui. Mereka yang merasa menang sudah pasti jadi lebih bersemangat untuk menunggu pengumuman rasmi yang dijangka dibuat menjelang jam 8:30 malam nanti.

Perangkaan rasmi jumlah keluar mengundi belum diketahui, namun menurut maklumat dalaman kedua pihak jumlah yang keluar mengundi sekitar 80% - 85%. Ini menempati jangkaan awal saya yang meletakkan peratus keluar mengundi sekitar 85%.

Berdasarkan perangkaan tadi, nampaknya seperti diramal calon PKR, Anwar Ibrahim dijangka diumumkan sebagai pemenang dengan majoriti tidak melebihi 15,000 undi.

Dari maklumat bebas pula diperoelhi menjangka majoriti bakal diraih Anwar sekitar 8,000 hingga 10,000. Angka itu tidak mencapai sasaran pihak PKR yang mensasarkan majoriti sehingga melebihi 15,000 undi.

Sementara para menteri yang datang untuk meninjau dan memberi sokongan moral kepada calon BN, Ariff Shah Omar Shah dilaporkan telah mula meninggalkan kawasan Permatang Pauh sejak jam 3:00 petang lagi.

Mungkin mereka sudah merasakan calon mereka tidak ada harapan untuk menang menyebabkan masing-masing mengambil keputusan untuk balik awal bagi mengelakkan kesesakan di Permatang Pauh. Koleksi Software klik sini

Sumber: http://msomelayu.blogspot.com/
Mahu duit daripada Google? Perhatikan bagaimana pendapatan dari adsense meningkat sedikit demi sedikit dari cuma $0.71 sebulan menjadi $1,243.17 sebulan. Sedikit demi sedikit akhirnya maintain beribu ringgit pendapatan sebulan. Mahu tahu rahsianya? Teknik ini telah dibukukan. Sila dapatkannya sebelum harga dinaikkan. Beli di sini.


Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Related Posts by CategoriesWidget diubahsuai oleh taiko

0 Comments:

Post a CommentUpdate Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore