Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

28 Mei 2009

Fokus blog ini adalah untuk kongsikan koleksi video reformasi, namun begitu ada juga bahagian kecil untuk advertorial. Mohon maaf jika ada yg tak berapa selesa tapi entri ini adalah entri advertorial. Anda boleh memilih untuk membacanya ataupun tidak. Terima kasih diucapkan.

***

Rata-rata orang menceritakan tentang admin laman web pengurusan kewangan yang dihubungi sendiri oleh pihak bank dan beberapa institusi kewangan dan diminta menutup segera penjualan ebook beliau. Kenapa pihak bank dan institusi kewangan takut sangat ebook tu terus dijual? Adakah akan melingkupkan mereka?

Mungkin ini jawapannya. Encik Razif Yusof, admin laman web pengurusan kewangan tu bongkarkan pasal perkara-perkara ni dalam ebook tu:

* Bersihkan semua rekod hutang dengan kesemua Bank di Malaysia.

* Buat simpanan 100% daripada pendapatan bulanan

* Hutang dan bil boleh di bayar tepat pada masanya tanpa perlu menunggu hari gaji.

* Teknik yang ‘tidak ramai mempedulikannya’ untuk memiliki rumah dan kereta idaman!

* Teknik penggunaan kad kredit tanpa di kenakan faedah (interest) langsung.

* Memenuhkan akaun ASB anda sampai ke tahap maksimum iaitu RM200,000!


Semuanya rahsia-rahsia besar dan penting untuk memanipulasi sistem kewangan di Malaysia ni. Tak hairanlah sampai pihak bank dan institusi2 kewangan hubungi dia minta dia hentikan jualan.

Daripada sumber yg boleh dipercayai, disebabkan tekanan yang kuat jualan ebook teknik memanipulasi sistem kewangan di Malaysia tu akan ditamatkan SERTA MERTA pada 31 MEI 2009 ni! Sebelum jualannya dihentikan, anda boleh beli sekarang.Mungkin anda fikir anda tak perlukan ebook dan ilmu tu sekarang, tapi mungkin bila tiba masanya nanti anda akan memerlukannya. Untuk maklumat lanjut, sila klik sini.

Untuk seseorang yang dahulunya pernah menjadi pengkritik hebat tentang isu rasuah dalam parti umno sebelum ni, adalah amat lawak untuk mendengar jawapan-jawapan mempertahankan umno oleh Ezam terhadap soalan2 'mencekup' daripada hos Hujah. Tontonlah sendiri.

Part 1Part 2Patutlah orang kata orang politik ni lidah bercabang. Dulu lain sekarang lain.

::Download 20 Ebook Percuma - Download di sini

Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore