Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Tinggal beberapa jam lagi sebelum waktu membuang undi parlimen P44 Permatang Pauh. Macam-macam cara kempen yang kita boleh nampak setakat ni. Tapi pendekatan kempen yang paling popular ialah menyerang dan mengaibkan peribadi. Untuk berlaku adil, sebenarnya pendekatan tu berlaku di kedua-dua belah pihak.

Tapi yang paling teruk adalah daripada pihak BN la. Bukan apa, kalau PR buat serangan peribadi pun yang akan dengar penduduk-penduduk kat sana je waktu ceramah tu. Tapi kalau BN yang buat, TV3(pembodek hebat) dan tv1(memang kerja diorang) akan tayang dan ulang banyak kali untuk tontonan 1 Malaysia.

Tengah hari tadi sy tonton berita jam 1 NTV7. Liputan beritanya agak adil dan meliputi kedua2 belah pihak. Termasuk berita imam masjid WP yang buat pendedahan diarahkan pergi ke sumpah Saiful hari tu pun ada liputan. Siap dengan kenyataan beliau lagi. Bagus jugakla NTV7 ni.

Tapi setengah jam lepas tu kat buletin 1.30, yang ada hanyalah kutukan dan makian yang kata PKR dan PR ni teruk dan ganas. Lepas tu, jangan haraplah nak tengok dari PR untuk jawab. DS Anwar tak dapat bagi kenyataan balas. Yang ada hanyalah perut calon yang satu lagi beserta sengih sumbingnya sahaja. Yang tu tiap kali berita kita boleh nampak.

Tapi takpalah, besoklah hari penentuan. Kita nak tengok berapa besar majoriti yang DSAI akan menang. Calon AKIM tu harap-haraplah tak mengganggu undi sangat. Dapat 100 je cukup ler.

Mahu duit dari Google? Perhatikan bagaimana pendapatan daripada program google adsense meningkat sedikit demi sedikit daripada cuma $0.71 sebulan menjadi $1,243.17 sebulan. Sedikit demi sedikit akhirnya maintain beribu ringgit pendapatan sebulan. Mahu tahu rahsianya? Teknik ini telah dibukukan untuk kita contohi dan pelajari. Sila dapatkannya sebelum harga dinaikkan. Beli sekarang di sini.


Pelajari 150 rahsia silap mata
Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Related Posts by Categories



Widget diubahsuai oleh taiko

1 Comment:

  1. Anonymous said...
    TV3 memang BN/UM-NO punya kerbau cucuk batang hidung.Diaorang hentam sahaja tidak kira sapa.BN pasti kalah suruh saja SI Arif Shah tu buka kedai mamak roti canai kalau lagi dapat pehalanya.

Post a Comment



Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore