Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search


Semangat sungguh nampaknya pakcik kita ni berkempen. Katanya dah 20,000 sokongan dia dapat. Dia sendiri yang umum. Bukan orang lain. Kesiannya. Hehe. Pakcik ni muda beberapa tahun dari DS Anwar, tapi nampak macam jauh lebih tua. Tapi takpalah, sebab diorang dua2 pun orang panggil 'Datuk', maknanya sama-sama dah tualah tu. Cuma bezanya, yang 'Datuk' sorang ada 'Seri' dan yang sorang ni xda seri. Xda seri langsung. Hehe


Hari tu dia ramal kejayaan untuk BN sebab dapat no 3 dalam cabutan. Amboi, dah pandai feng shui gak yer. Apapun, harap-harap tak hilang duit pertaruhan. Tapi satu permintaan hamba, tolong jangan kecoh sangat kat tv tu k. Maklumlah, tak pernah masuk tv. Masuk2 lak lawan org kuat, so jadi hero la kan. Hehe. Selamat kempen!


'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!

Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Related Posts by Categories



Widget diubahsuai oleh taiko

0 Comments:

Post a Comment



Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore