Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Sapa yang bangang dan tak bermaruah? Jawabnya, para penyokong2 Barisan Nasional. Lebih spesifik lagi para penyokong UMNO.

Ni dah kira fakta ni. Eh jangan marah dulu bagi para pengunjung yang menyokong BN. Jangan emo awal sangat. Tengok dulu gambar di bawah kalau nk bukti.

Ni orang yang sanggup buat macam ni kat khalayak ramai ada maruah ke ni? Buat malu orang Islam je!


Mungkin memang betul parti UMNO banyak disokong oleh golongan Mat rempit sebab bos diorang ialah si KJ. Sebab setahu aku mat rempit je yang biasa buat macam gambar kat bawah ni. Maklumlah, akhlak rendah dan tak tahu malu.

Hishammuddin kata para penyokong BN baik2 belaka. Mungkin aksi ini masih dianggap baik dalam BN kerana akhlak dah parah sangat. Rating diorang untuk 'baik' jauh lebih rendah daripada yang biasa.



'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!

Pelajari 150 rahsia silap mata
Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Related Posts by Categories



Widget diubahsuai oleh taiko

0 Comments:

Post a Comment



Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore