Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Akibat takutkan DSAI, 1 konspirasi politik yang kotor dan jahat telah dirancang untuk menjatuhkan Dato Seri Anwar Ibrahim.

Telah 10 tahun berlalu.

Namun peristiwa penyingkiran Dato' Seri Anwar Ibrahim dari dalam kerajaan dan dari jawatan nombor 2 negara iaitu sebagai Timbalan Perdana Menteri masih segar dalam ingatan rakyat Malaysia dan dunia.

Namun di sebalik itu, ada yang masih termakan fitnah yang dilemparkan kepada Dato Seri Anwar. Pelbagai cemuhan dan fitnah kononnya beliau liwat, agen amerika, agen CIA, agen yahudi, kaki perempuan dan zina dan pelbagai lagi yang kotor-kotor. Dato Seri Anwar sudah menafikannya dengan nama Allah seperti yang anda boleh tonton di http://www.youtube.com/watch?v=hoWEsy... . Syukurlah sbb ramai yang tersedar bahawa itu cumalah fitnah dan penipuan jahat untuk memusnahkan karier politik DSAI. Tapi ada juga yang terus tidur dan menjadi penyebar fitnah yang sebenarnya tidak disertai hujah-hujah malahan cuma cemuhan-cemuhan kosong itu sahaja. Kepada mereka ini, jika tidak mahu insaf juga, biarkan mereka jawab sendiri di dalam kubur dan di depan Tuhan.

Video ini sedikit membongkar bagaimana dan siapa yang mengarahkan konspirasi dirancang untuk menyingkirkan DSAI. Semoga mereka insaf dan bagi yang sudah tua tapi masih lagi ego tidak bertempat dan terus menerus melempar fitnah, biarkan sahaja. Sampai masanya, dia akan jawab juga. Saksikan Bagaimana konspirasi menjatuhkan Anwar Ibrahim dirancang.


Related Posts by CategoriesWidget diubahsuai oleh taiko

0 Comments:

Post a CommentUpdate Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore