Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Nampaknya tekaan hamba selama ini tepat sekali.
Bak kata P Ramlee 'sudah kurenung dalam kitab, makin kurenung berdetup detab'. Hehe..

Dari dulu lagi bila dekat media samada tv ataupun internet kecoh kemungkinan DSAI bertanding kat tempat lain selain permatang pauh sy tak pernah percaya. Sy yakin memang DS Anwar akan bertanding kat Permatang Pauh dan sy anggap segala ramalan-ramalan lain tu hanya la untuk memesongkan perhatian BN. Ternyata tepat sekali. Hari ni DS Wan Azizah letak jawatan ahli parlimen untuk bagi laluan kat DS Anwar.

DSWA menang majoriti 13,388. Permatang pauh pula memang kubu kuat keadilan. So jangan harap la nak kalahkan DS Anwar kat situ. Tak mungkin!!!!

Tipulah 10 ribu undi pun belum tentu dia kalah.

Kepada semua pendukung perubahan, apa tunggu lagi. Let's START the campaign!!!
Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Related Posts by Categories



Widget diubahsuai oleh taiko

0 Comments:

Post a Comment



Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore