Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Ingat lagi peristiwa Nazri Aziz terpekik-pekik 'bodoh! bodoh!' kepada YB Lim Kit Siang dalam parlimen hari tu? Kalau tak ingat, saya letakkan video di sini. Apa yang saya nak kongsikan ialah suatu persoalan; Apa kaitan Nazri Aziz dengan perkataan 'bodoh'. Sebab, yang terbaru ialah kenyataan beliau yang sebut bahawa orang-orang yang mendesak PM letak jawatan sebagai 'bodoh'. Rasanya dialah menteri yang paling banyak guna perkataan ni. Tak rugi perkataan 'bodoh' ada dalam kamus melayu. Sekurang-kurangnya, ada juga menteri nak guna.


Averagely, I make $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Related Posts by CategoriesWidget diubahsuai oleh taiko

0 Comments:

Post a CommentUpdate Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore