Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page. Interested to Know how I did it? Here..

PENTING: Sila Buat Confirmation Emel

Untuk subscribe, masukkan emel kat bawah ni. Tapi lepas tu jangan lupa buat confirmation emel tu dgn cara klik link confirmation kt emel yg dihantar dari sini. Baru boleh terima update. Bagi yang belum, hope confirmkan ok. Thanks. P/S: Masih Ramai Lagi yg belum klik emel pengesahan yang dihantarkan ke emel. Mohon segera berbuat demikian. Salam Reformasi!

Jom Tukar Link

Videoreformasi.blogspot.com sekarang membuka kepada sesiapa sahaja untuk bertukar link. Emelkan alamat blog anda ke VideoReformasi{at} yahoo.com. Sbg sokongan kepada blog ni, mohon ditambahkan link ke blog ini dari blog anda. Terima kasih banyak dan salam reformasi!

Jangan Tertinggal Walau 1 Video. Masukkan Emel anda di Bawah untuk Update Video Baru

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Putrajaya Semakin Hampir...
Custom Search

Macam-macam dah jadi dekat keluarga DS Anwar Ibrahim. Dulu waktu dia kena tahan dekat lokap polis dan isteri dan anak datang melawat, lif mereka meletup dan talinya terputus. Pihak bomba mengambil masa hampir sejam untuk menyelamatkan mereka.

Kini, tak sampai sebulan berlaku lagi benda 'pelik' yang baru. Mungkin tak ramai yang tahu pasal peluru hidup jatuh berhampiran Nurul Izzah dan bergolek berhampiran kaki ibunya, DSWA semalam di kompleks Mahkamah Jalan Duta.

Adakah ini satu lagi bentuk amaran dan ancaman? Atau adakah ini satu tindakan yang dilakukan oleh orang ataupun pihak yang mahu menanggu di air keruh?

Jika ini dilakukan oleh pihak yang memang membenci DSAI, maka apa yang dilakukan ini amat bahaya kepada mereka kerana semakin membakar kemarahan rakyat. Tetapi jika sebenarnya dilakukan oleh pihak ke-3 yang mahu mengambil kesempatan, kita tidak seharusnya tertipu.

Kita harus berhati-hati dan jangan diprovokasi. Apapun, keselamatan diri kita harus kita jaga sepenuhnya dan marilah kita sama-sama doakan keselamatan keluarga DSAI dan juga para pemimpin kita yang lain.

Semoga bulan oktober akan datang ni, kerajaan sudah bertukar tangan dan kita ada PM yang baru.

Salam Reformasi!!

'Video Konspirasi Terbongkar' dan 'Laungan Reformasi 1998'- KLIK SINI!


Pelajari 150 rahsia silap mata


Thanks for watching...
Averagely, I made $0.72 every time peoples visit my page.Interested to Know how I did it? Here..

Related Posts by Categories



Widget diubahsuai oleh taiko

0 Comments:

Post a Comment



Update Video Baru Akan dihantarkan terus ke Emel anda. Masukkan Emel di bawah.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


 

Blogger Template | Created by Adam Every | Modified by Blogger-Whore